Rólunk

A Marso Leasing Autópark-kezelő Kft. bemutatása

A Marso Leasing, az 1990-ben megalakult Marso Kft. és a köré épült cégcsoport tagjaként, azért jött létre, hogy a gépjárműiparban csoport szinten már kialakított, meglévő kompetenciáit felhasználva, teljes körű, minőségi flottakezelési szolgáltatást nyújtson jelenlegi és jövőbeni partnerei számára.

Cégünk a mai magyarországi flottakezelési piacon egyedinek számít, hiszen saját tulajdonú országos hálózattal rendelkezik gumiabroncs kereskedés és szerviz, illetve gépjárművek javítására szakosodott szervizek vonatkozásában.

A Marso Leasing üzleti stratégiájának kialakításakor figyelembe vettük a több évtizede működő Marso Kft. üzleti politikáját is – aminek köszönhetően piacvezetővé nőtte ki magát a gumiabroncs kereskedelem területén -, így megtartva a folyamatos fejlődésre való törekvést a jobb ügyfélkiszolgálás érdekében. Ennek kapcsán törekszünk újabb és újabb innovatív megoldások keresésére és beépítésére a klasszikus flottakezelői szolgáltatások közé. Ennek eredménye egy egyedülálló telematikai szolgáltatás.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel partneri kapcsolatot alakítsunk ki az együttműködés során.
További célunk az ügyfeleink igényeinek való megfelelés, így flottapolitikánkat, szolgáltatás- és termék portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban tudjunk ezekhez alkalmazkodni.