Finanszírozás, gépjármű beszerzés

A Marso Leasing pénzügyileg és szakmailag is teljesen független, így ügyfeleink részére megtaláljuk a legoptimálisabb finanszírozási megoldásokat.
Finanszírozó partnereinkre támaszkodva biztosítjuk az Ügyfelek által megrendelt gépjárművek beszerzését. A bérlő cég pénzügyi minősítését teljes körűen a Marso Leasing végzi, a bérlő cég feladata mindössze az ehhez szükséges pénzügyi adatok rendelkezésre bocsátása. Az elemzés lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünknek egyedi, személyre szóló ajánlatot tudjunk adni. Segítünk megtalálni azt a legoptimálisabb finanszírozási formát, ami a legjobban illeszkedik ügyfelünk pénzügyi stratégiájába és lehetőségeihez.

Mint független autópark-kezelő kapcsolatban állunk a meghatározó magyarországi gépjármű importőrökkel, így új gépjármű beszerzése esetén az átlagos piaci engedményeket meghaladó kedvezményeket tudunk biztosítani minden Ügyfelünk számára.

Dedikált kapcsolattartóink segítenek az ügyfél igényeihez leginkább megfelelő gépjármű modellt kiválasztani, de akár teljes flottapark kialakításában is segítséget nyújtunk. A flottapark kialakítása mellett a flottakezeléshez szorosan kapcsolható gépjármű policy / szabályzat összeállítását is vállaljuk, annak érdekében, hogy a gépjármű beszerzések már az ügyfeleink szabályrendszerébe illeszkedjenek.
Vállaljuk a beszerzéssel kapcsolatos teljes lebonyolítást, így ügyfeleinknek csak a Marso Leasinggel kell kapcsolatban állniuk. A gépjármű átadás-átvétele során segítünk a zökkenőmentes lebonyolításban, hogy ügyfeleinknek csak az új autó élményével kelljen foglalkozni.
Igény esetén az új gépjárművek kiválasztásához tesztautókat biztosítunk, mely megkönnyíti a hosszú távú elköteleződést.