Gumiabroncs menedzsment

A Marso Leasing ügyfeleit Magyarország legnagyobb országos gumiabroncs szolgáltató és kereskedelmi hálózatában szolgáljuk ki. Ez biztosítja a kimagasló minőséget és a komplex szolgáltatást. A gépjárművek gumiabroncsainak állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, nem rendeltetés kopás esetén a futóművet beállítjuk, a téli-nyári gumiabroncsok cseréjét koordináljuk.

A leszerelt gumiabroncsokat gumihotelben tároljuk vonalkódos rendszerrel biztosítva, hogy a következő szezonban ismét az autóra kerülhessen.
A meghatározott futamidő és futásteljesítmény korlátig gondoskodunk az időarányos elhasználódásból, rendeltetésszerű használatból adódó gumikopás miatt esedékessé váló gumicserék lebonyolításáról az érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően. Megszervezzük, hogy a gépjárművek mindig az évszaknak, időjárási viszonyoknak megfelelő gumiabroncsokkal legyenek ellátva. Az időszakos gumiabroncsok felhelyezése előtt a gumiabroncsokat ellenőrizzük és csak a megfelelő állapotú gumiabroncsok kerülhetnek vissza a gépjárművekre.