Telematika

Egyedülálló módon a magyarországi flottakezelési piacon, elsőként kínálunk olyan innovatív - a 21. századi technológiákat kihasználva – gépjármű-üzemeltetési megoldásokat, melyek alkalmazásával lehetőség nyílik többek között a gépjárművek műszaki paramétereinek folyamatos távoli felügyeletére; a gépjármű adatainak elemzését követően előrejelzések generálására; a gépjárműveket használó sofőrök vezetési stílusainak elemzésére.

A Marso Leasingnél elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt, és megragadunk minden olyan technológiai újítást, aminek használata során, a biztonságosabb gépjármű üzemeltetés mellett akár közvetlenül az ügyfeleinknél történő költségmegtakarítás érhető el.

A telematikai szolgáltatásunk fő előnye, hogy a gépjármű működése során keletkezett mérhető adatokat valós időben vagyunk képesek azt egy kezelő felületen megmutatni, így lehetőség van a gépjárművek folyamatos felügyeletére. Az adatok gyűjtése lehetőséget ad a felhasználónak, a számára fontos információk kinyerése mellett az egyes gépjármű vezetők vezetési stílusának elemzésére. A nem gazdaságosan vezető sofőrök kiszűrhetők, így az üzemeltetési költségek csökkenthetők.