Szervizeltetés

Szervizszolgáltatásunk keretein belül többféle szervizkonstrukciót kínálunk ügyfeleink részére. Az alap szerviz csomagunk tartalmaz minden olyan a gépjármű gyártója által előírt rendszeres és kötelező szerviz elvégzést, ami km korláthoz, vagy idő intervallumhoz kötött.
Ezen felül elérhető a teljes körű szerviz csomag ahol az alap szervizen felül a rendeltetésszerű használatból eredő kopó-forgó alkatrészek cseréje és az egyéb nem várt, nem tervezhető javítások költségeit is fedezi a bérleti szerződésben maximált futásteljesítményig.

Ügyfeleink igényeit rugalmasan kielégítve kétféle elszámolási módot is kínálunk.
A fix díjas szolgáltatás esetén a rendeltetésszerű használat és a szerződésben vállalt futásteljesítményt mellett, jól tervezhető, fix díjat számítunk fel a teljes futamidő alatt. Ez esetben nem kell más szervizszolgáltatáshoz kapcsolódó többletköltségtől tartania az ügyfeleinknek.

Átalánydíjas szolgáltatásunk keretein belül lehetőség van a szervizek átalánydíjas elszámolására, mely magában foglalja a szerviz által megadott, előre tervezhető kötelező szervizek anyag- és munkadíját havi átalánydíjban. A szervizátalány díja nyílt konstrukció esetén utólag kerül elszámolásra a tervezett és a tényleges ráfordítások arányában.